(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2) / Oriveden kotihoito
Ikäihmisten palveluryhmä, Oriveden kotihoito

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Kotihoidon palveluilla tarkoitetaan asiakkaan kotiin järjestettyjä sosiaali- ja terveyspalveluja, kuten apua, tukea, hoivaa ja hoitoa sekä ohjausta päivittäisissä perustoiminnoissa. Kotihoidon palveluita toteutetaan myös enenevässä määrin digitaalisin välinein.

Haemme Oriveden kotihoitoon kahta lähihoitajaa, joilla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja halu oman työn kehittämiseen.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva- ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa tai etäyhteyksin teknologiaa hyödyntäen, joten työ vaatii itsenäistä työotetta, teknologiamyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kotihoidon työntekijältä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV ja Kipu) ja näyttöjen hyväksytty suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa.

Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan joustavuus, oma-aloitteisuus, myönteinen suhtautuminen teknologiaan ja B-ajokortti.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Elli Ronkainen, puh. 040 133 9265, palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Haku päättyy 24.2.2021.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Elli Ronkainen, puh. 040 133 9265, palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.