Lähihoitaja (2) / Koukkuniemi, asumispalvelut
Tampereen kaupunki, Koukkuniemi asumispalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Vaativan hoidon yksikkö sijaitsee Koukkuniemen alueella ja siihen kuuluu kaksi kymmenen asiakkaan ympärivuorokautista osastoa. Asiakkaat ovat ikäihmisiä, joiden taustalla on mielenterveys- ja päihdeongelmaa tai muistisairautta. Yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työvuoroihin vaikuttamiseen. Työaika on 3-vuorotyö, jaksotyöaika.

Haemme kahta (2) lähihoitajaa ikäihmisten palveluryhmän vaativan hoidon yksikköön Koukkuniemeen vakituiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Haemme työyhteisöömme innostuneita, iloisia, ikäihmisiä lämmöllä ja kunnioittaen kohtaavia lähihoitajia. Vaativan hoidon yksikössä hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella siten, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti. Lähihoitajan työ on ihmisläheistä työtä, jossa tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan myös ryhmätyötaitoja sekä joustavuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Valitulta edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Leppimäki, puh. 044 486 3702 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Osastonhoitaja Kirsi Leppimäki, puh. 044 486 3702 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot