Lähihoitaja (2) / Kotihoito Viinikka
Tampereen kaupunki, Kotihoito Viinikka

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2021

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja, joka on innostunut asiakaslähtöisestä vanhustyöstä? Onko sinulla hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittää omaa työtäsi? Viinikan kotihoidon tavoitteena on tukea asiakasta elämään oman näköistä elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Viinikan kotihoidon alueeseen kuuluu Järvensivu, Kalevanharju, Viinikka, Nekala, Jokipohja ja Muotiala.

Haemme lähihoitajia (2) vakituisiin tehtäviin Viinikan alueen kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa lähihoitaja toteuttaa laadukasta hoitotyötä kuntouttavalla työotteella asiakkaan omassa kodissa. Lähihoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Kotihoidossa työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa: aamu- ja iltavuorossa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, huumorintajua, joustavaa ja avointa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme työntekijöitä, jotka ovat motivoituneita, työhönsä sitoutuneita, oma-aloitteisia ja kehittämismyönteisiä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä, mutta myös muu hoitotyön kokemus katsotaan eduksi.

Viinikan kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Tampereen keskustaa. Alueemme on jaettu neljään eri hoitajatiimiin, joiden sisällä toteutetaan vastuuhoitajamallia. Viinikan kotihoidossa työskentelee eri ikäisiä työntekijöitä. Meillä panostetaan uusien työntekijöiden laadukkaaseen perehdyttämiseen. Saat alkuun tutustua rauhassa kotihoidon työhön kokeneemman työkaverin mukana. Käytössämme on uusinta hoitotyön teknologiaa, muun muassa kuvapuhelimia ja Evondos lääkeautomaatteja.

Eduksi katsotaan voimassa oleva B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, mutta välimatkoja on mahdollista kulkea myös kävellen ja polkupyörällä. Viinikan kotihoidolla on käytössä leasing autoja ja sähköpyöriä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: Nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.
Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU 1) hyväksytty suorittaminen. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla heti työsuhteen alussa. Tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481, merja.korpi@tampere.fi ja kotihoidon esimies Katri Valkiala, puh. 050 552 6057, katri.valkiala@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481, merja.korpi@tampere.fi ja kotihoidon esimies Katri Valkiala, puh. 050 552 6057, katri.valkiala@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot