Lähihoitaja (2) / Kotihoito Viinikka
Ikäihmisten palveluryhmä / Kotihoito Viinikka

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan ammattitaitoista henkilöstöä ja etsimme Viinikan kotihoitoon kahta oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta lähihoitajaa.

Kotihoidon lähihoitaja työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työskentely on asiakkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulla tulee olla tarvittavat lääkehoidon osiot suoritettuina ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsomme kokemuksen vanhusten hoidosta sekä ammatillisten valmiuksien lisäksi myös muut henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuudet, joita kotihoidossa voidaan hyödyntää. Eduksi katsotaan myös B-ajokortti. Arvostamme valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, yhteisöllisyyttä sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Lisätietoja antaa palveluesimies Katri Valkiala, puh. 050 552 6057, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi ja palvelupäällikkö Leila Mäkinen, puh. 050 570 2319, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 1.2.2021.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palveluesimies Katri Valkiala p. 050 552 6057, etunimi.sukunimi@tampere.fi ja
palvelupäällikkö Leila Mäkinen p. 050 570 2319, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot