Lähihoitaja (2) / Kalevanrinne kotihoito
Tampereen kaupunki, Kotihoito Kalevanrinne

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021

Vahvistamme ikäihmisten palveluryhmän keskustan kotihoidon Kalevanrinteen palvelualueella ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa lähihoitajaa. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Haemme kahta lähihoitajaa Kalevanrinteen kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Kotihoidon lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Toivomme hakijalta kiinnostusta vanhusten hoitoa kohtaan, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ammattipätevyys tarkistetaan. Edellytyksenä tehtävään valitulla ovat myös lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkelupa.

Tehtävässä suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan kotihoidon tuntemus ja B-ajokortti.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi Kuntarekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481 ja Kalevanrinteen kotihoidon esimies Sari Raatikainen p. 040 806 3457. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Haku päättyy 1.10.2021. Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin tulleet hakemukset otetaan haussa huomioon.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481 ja Kalevanrinteen kotihoidon esimies Sari Raatikainen p. 040 806 3457. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot