(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Kivelän seniorikeskukseen Villa Annaan.

Yksikkömme on ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan osasto, jolla on 20 asukasta. Asukkaamme ovat kaiken avun tarvitsevia monisairaita yli 65-vuotiaita. Kivelä tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa, arviointi-, kuntoutus- ja LAH-toimintaa sekä päivätoimintaa suomen ja ruotsin kielillä.

Lähihoitajana olet osastolla osa moniammatillista tiimiä. Hoitotyössä painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa muun muassa kinestetiikan keinoin. Osastomme tiimiin kuuluu myös laitoshuolto, joka vastaa siisteydestä ja ruokahuollosta.

Kehittämisen kohteena meillä on erityisesti yhteisöllisyys ja asukkaiden merkityksellinen arki. Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan. Kivelä sai työterveyskyselyssä viime vuonna loistavan tuloksen ollen kaupungin paras tulos työn imussa! Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Odotamme hakijalta taitoa kohdata muistisairaita ja toimia kuntoutumista edistävästi sekä innostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä muutosrohkeutta. Työ on kolmivuorotyötä viikonloput mukaan lukien.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakoulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja työterveyshuollon palvelut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Tehtävässä voi aloittaa 22.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule meille töihin!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Osastonhoitaja Anna Ruttonen, anna.ruttonen@hel.fi, p. 09-310 46161, arkisin klo 7.30-15.30 Apulaisosastonhoitaja Päivi Sorvari, paivi.sorvari@hel.fi, p. 09-310 46160, myös iltaisin ja viikonloppuisin

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi