(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme nyt lähihoitajia kuntouttavan arviointiyksikön etelän tiimiin uusiin vakansseihin.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toinen toisiamme tukevaa työyhteisöä! Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja suunnittelemme perehdytyksen yksilöllisesti jokaisen taustan ja tarpeet huomioiden. Pyrimme työskentelemään ja kehittämään toimintaamme Lean-toimintamallien mukaisesti. Meillä työyhteisöt opettelevat autonomista työvuorosuunnittelua, ja sinulla on mahdollisuus tehdä noin 9 tunnin työvuoroja, jolloin saat kolmen viikon jaksoon kahdeksan vapaapäivää.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutat kuntouttavaa hoitotyötä. Asiakkaamme kotiutuvat sairaalasta tai heidän toimintakykynsä on kotona heikentynyt, ja hoidon tarpeen arviointia tarvitaan. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat mm. lääkehoidosta haavanhoitoon, perushoitoon ja ravitsemukseen. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja.

Etelän tiimi muuttaa Sturenkadulle viikolla 6, johon saakka toimisto on Laakson sairaalan alueella. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajotaito ja valmius autolla ajoon on suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpyöriä. Työtä teemme kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, ja kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa sekä paineen alla. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Odotamme sinulta kiinnostusta ja sitoutumista uuden toimintamallin luomiseen asiakaslähtöisesti yhdessä työyhteisömme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämä edellyttää uutta ajattelua, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistasi sekä tiimimme toimintaa.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Työn aloitus 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Meillä henkilöstö on mukana rekrytoinnissa. Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Minna Ahonen, palveluvastaava etelä, p. 09-310 26076, minna.m.ahonen@hel.fi Marianne Koivunen, ts palveluvastaava etelä 18.-25.1., p. 09-310 45064, marianne.koivunen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi