(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Beskrivning av jobbet

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä Helsingin kaupungin ikääntyneille ja kaipaatko vaihtelua työhösi? Haemme Kivelän varahenkilöstöön kahta lähihoitajan sijaista ajalle 1.2.- 31.8.2021.

Varahenkilö työskentelee Kivelän seitsemällä osastolla ja kahdessa päivätoimintayksikössä. Varahenkilö kuuluu yksiköiden moniammatilliseen tiimiin. Mikäli sinulla on taitoa kohdata muistisairaita ja toimia kuntoutumista edistävästi ja olet innostunut työskentelemään ikäihmisten parissa olet etsimämme henkilö. Varahenkilöstössä tarvitset myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta ja muutosrohkeutta.

Kivelän seniorikeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Kivelä tarjoaa ikääntyneille asiakkaille lyhytaikaista hoivaa ja huolenpitoa, arviointia- ja kuntoutustoimintaa sekä ympärivuorokautista pitkäaikaista hoivaa. Meillä on myös ruotsinkielisiä yksiköitä; yksi arviointi- ja kuntoutusosasto, yksi ympärivuorokautinen yksikkö, sekä yksi päivätoimintayksikkö.

Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä viikonloput mukaan lukien. Yövuoroja voi olla satunnaisesti sopimuksen mukaan. Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä. Keväällä 2021 siirrymme käyttämään Apotti- tietojärjestelmää.

Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakouluttamis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tehtävässä voi aloittaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tule osaavaan tiimiimme mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea!

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


KELPOISUUSEHTO:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


LUEMME EDUKSI:

Ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

oh Sari Harakka p. 09 310 46195 sari.harakka@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi