(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme Viikki 1 kotihoitoon kahta lähihoitajaa vakinaisiin tehtäviin. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Toimipisteemme sijaitsee Pukinmäessä monipuolisten kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme merkityksellistä ja innostavaa hoitotyötä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Työyhteisömme on monikulttuurinen, eli otamme johtamisessa huomioon eritaustaiset työntekijät. Tarjoamme sinulle mukavan tiimin, kattavan perehdytyksen sekä yksilöä arvostavan, mukavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä.

Etsimme kotihoidon tiimiimme juuri sinua, joka olet kiinnostunut asiakaslähtöisestä ja kuntouttavasta hoitoyöstä sekä sairaanhoidollisista tehtävistä. Lähihoitajana vastaat yhdessä sairaanhoitajan kanssa asiakkaiden hoitosuunnitelman toteuttamisesta sekä osallistut hoidon suunnitteluun. Työ on itsenäistä niin hyvässä kuin pahassakin. Siksi toivomme sinulta hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä, mutkatonta ja innostavaa työotetta.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa. Meillä työskennellessäsi pystyt vaikuttamaan hyvin omiin työvuoroihisi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme lääkehoitoluvan suorittamista koeajalla.

Luemme eduksi voimassa olevan lääkeluvan, aikaisemman kokemuksen kotihoidosta sekä ajokortin.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Kotihoidon ohjaaja Erika Salermo P. 09 310 69586 (klo 9-15) erika.salermo@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/