(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Beskrivning av jobbet

Tervetuloa töihin Vallilaan!

Tiimimme työskentelee Hermannin, Arabian ja Kallion alueella keskellä kaunista Helsinkiä. Toimistomme on kävelymatkan päässä asiakkaistamme. Pääset nauttimaan työpäiväsi aikana kauniista kaupunginosasta sekä ulkoilmasta. Voit kulkea työmatkat kävellen. Alueella kulkee myös raitiovaunuja ja busseja ja saat työnantajalta käyttöösi Helsingin kaupungin kulkukortin. Käytössäsi on myös polkupyöriä - sähköisenä ja perinteisenä.

Tiimissämme on paljon pitkäaikaisia hoitajia sekä työntekijöitä eri ikä-, sukupuoli- ja kansallisuusryhmistä. Kaksi pitkäaikaista konkariamme on jäämässä eläkkeelle vuodenvaihteen jälkeen ja pääsisit vielä kuulemaan heiltä parhaimmat vinkit hyvään työelämään.

Työmme on itsenäistä mutta myös yhdessä tehtävää riittää paljon. Lähihoitajat vastaavat asiakkaista vastuuhoitajatiimeittäin ja lähihoitajanamme pääset mukaan näiden vastuuhoitajatiimien porukkaan.

Lähihoitaja hoitaa tiimissämme paljon erilaisia työtehtäviä - asiakastyöstä, hoidon suunnittelu- ja paperitöihin. Yhteistyötä tehdään eri ammattiryhmien lisäksi luonnollisesti asiakkaan ja omaisten kanssa. Esimies toimii kaikessa tiimiläisten tukena.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Tervetuloa osaksi iloista, ammattitaitoista porukkaamme!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Kotihoidon ohjaaja Anne Saviranta, p. 050 402 0404, anne.saviranta@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/