(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme Koskela -tiimiin kahta lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja. Tiimissä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan työvuoroihisi.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Asiakaskäynnit kirjataan älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Kotihoidon lähihoitajana toteutat ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta, toimit vastuuhoitajana asiakkaille laatien hoitosuunnitelman ja RAI-arvioinnin sekä päivität niitä tarpeen mukaan käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Vastaat vastuuasiakkaittesi kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta, toteutat ja arvioit asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa. Tarvittaessa huolehdit myös asiakkaan kodinhoidollisista tehtävistä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Lääkelupaprosessin aikana sinut perehdytetään työssä tarvittaviin sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin, esim. insuliinin pisto ja haavahoito. Saat koulutuksen työssä tarvittaviin tietojärjestelmiin, hyvät IT-taidot ovat tässä eduksi. Sinun on mahdollista hyödyntää omaa osaamistasi tiimin erityistehtävissä ja kehittyä lisää kaupungin monipuolisella koulutustarjonnalla.

Koskelan tiimissä on 14 hoitajaa ja kaikkiaan Koskelan kotihoidossa työskentelee 60 hoitoalan ammattilaista sekä 3 esihenkilöä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Hyvä yhteishenki vallitsee kaikkien tiimien välillä ja työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään ja kokeilemaan uutta. Hyödynnämme Lean menetelmää työssämme. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen alueella.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tervetuloa meille töihin!

Kelpoisuusehto: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Kotihoidon ohjaaja Marko Laukkanen, 040 334 0595 Kotihoidon ohjaaja Nina Hukio, 050 402 5642

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/