(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Käpylän tiimiin ja Arabian tiimiin ajalle 12.10.20 -31.8.2021.
Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja. Tiimissä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa pääset vaikuttamaan työvuoroihisi.

Aiempaa kokemusta kotihoidosta et tarvitse, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen lähihoitajan perustyöhön nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Vastaava sairaanhoitaja perehdyttää sinut kotihoidon lääkelupaprosessiin ja työssä tarvittaviin sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin, esim. insuliininpisto. Saat perehdytyksen myös työssä tarvittaviin tietojärjestelmiin, sillä asiakaskäynnit kirjataan reaaliaikaisesti älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Kotihoidon lähihoitajana toteutat ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta, toimit vastuuhoitajana asiakkaille laatien hoitosuunnitelman ja RAI-arvioinnin sekä päivität niitä tarpeen mukaan käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Vastaat vastuuasiakkaittesi kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta, toteutat ja arvioit asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa. Tarvittaessa huolehdit myös asiakkaan kodinhoidollisista tehtävistä.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 60 hoitoalan ammattilaista sekä 3 esihenkilöä. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä ja työskentelemme luontevasti yli tiimirajojen. Työyhteisömme ovat innostuneita kehittämään työtään Lean menetelmää hyödyntäen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen alueella.

Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Haastattelut suoritetaan hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Nina Hukio p. 050 402 5642, nina.hukio@hel.fi Miikkali Korkolainen p. 050 401 2967, miikkali.korkolainen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/