(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Beskrivning av jobbet

Hei lähihoitaja!

Oletko vaihtelevasta työstä kiinnostunut, toimintatavoiltasi joustava ja muuttuviin tilanteisiin helposti sopeutuva lähihoitaja? Haluaisitko työskennellä työyhteisössä, jossa voit itse vaikuttaa paljon siihen, milloin työtäsi teet? Toivotko työpaikkaa hyvillä kulkuyhteyksillä? Hae meille töihin Koskelan kotihoitoon!

Haemme nyt arabia-tiimiin 2 lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työskentelemme kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä, myös viikonloppuisin. Toisinaan on myös varallaolovuoro klo 06-08, joka tarkoittaa varautumista työvuoroon viikonloppuna ja pyhänä. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa työntekijät suunnittelevat itse työvuoronsa omien toiveittensa ja työyhteisön tarpeiden mukaan yhteistyössä koko tiimin kanssa.
Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi turvallisesti tiimin terveydenhoitajien opastuksella sekä Helsingin kaupungin monipuolisen koulutustarjonnan kautta. Saat yksilöllisen ja tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen työhön. Käytämme PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmää ja siirrymme Apottiin keväällä 2021. Saat käyttöösi Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja tarvittaessa autamme myös työsuhdeasunnon saamisessa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja hyvin toimivan työyhteisön tuen lisäksi mahdollisuuden oppia uutta. Työskentely kotihoidossa on luonteeltaan itsenäistä ja monipuolista. Lähihoitajana saat keskittyä asiakastyöhön, sillä työtehtäviisi kuuluu asiakkaan päivittäisestä perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista, sekä erilaisia sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja. Kuulut osana sairaanhoitajien, fysioterapeuttien, lääkäreiden ynnä muiden hoitoalan ammattilaisten muodostamaa työryhmään. Yhteinen tavoitteemme on suunnitella ja toteuttaa pääsääntöisesti ikäihmisten tarpeisiin vastaavaa laadukasta hoitotyötä. Työssä toimit tärkeänä lenkkinä hoitotyön ketjussa ja turvaat osaltasi asiakkaidemme päivittäistä hyvinvointia. Alueellamme pärjäät mainiosti myös ilman ajokorttia, sillä matka asiakkaan kodista seuraavan asiakkaan kotiin sujuu mukavasti esimerkiksi sähköpyörällä.

Koskelan kotihoidon toimitilat sijaitsevat Koskelan Seniorikeskuksen yhteydessä. Tiloissamme työskentelee 60 hoitoalan ammattilaista 3 lähipalvelualueen tiimeissä. Ammattitaitoiset hoitajamme hoitavat ensisijaisesti oman tiiminsä asiakkaita, mutta teemme myös tiivistä yhteistyötä koko talossa.

Kiinnostuitko? Jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Kotihoidon ohjaaja Marko Laukkanen, puhelin 040-334 0595 vs.kotihoidon ohjaaja Miikkali Korkolainen, puhelin 050-402 5642

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/