(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Beskrivning av jobbet

Hei lähihoitaja!

Haluaisitko työskennellä työyhteisössä, jossa voit itse vaikuttaa paljon siihen, milloin työtäsi teet? Meillä Koskelan kotihoidon lähipalvelualueella 1 on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa työntekijät suunnittelevat itse työvuoronsa omien toiveittensa ja työyhteisön tarpeiden mukaan yhteistyössä koko tiimin kanssa.

Haemme nyt 2 lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 15.6. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työ on 2-vuorotyötä sisältäen päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroja ja toisinaan varallaoloa. Työskentely kotihoidossa on luonteeltaan itsenäistä ja monipuolista. Kotihoidon toimistolta kulku asiakkaille onnistuu bussilla, pyörällä, autolla ja jalan. Käytössämme on sähköpyörien lisäksi myös tavallisia polkupyöriä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaan päivittäisestä perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista, sekä erilaisia sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja.
Kuntoutuksen tukeminen on tärkeä osa työtämme. Toimimme moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu mm. terveydenhoitajia, sairaanhoitajia sekä lähihoitajia. Lisäksi tukenamme on kotihoidon lääkäri, fysioterapeutteja ja sosiaalityöntekijöitä.

Olemme koulutusmyönteinen yksikkö. Kotihoidossa lähihoitaja pääsee kehittämään ammattitaitoaan turvallisesti tiimin terveydenhoitajien opastuksella sekä Helsingin kaupungin monipuolisen koulutustarjonnan kautta. Käytämme PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmää ja siirrymme Apottiin keväällä 2021.

Tarjoamme sinulle Koskelassa merkityksellisen työn ja hyvin toimivan työyhteisön tuen. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Lisäksi saat käyttöösi Helsingin kaupungin henkilöstöedut ja tarvittaessa autamme myös työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Kotihoidon ohjaaja Nina Hukio nina.hukio@hel.fi p. 050 402 5642

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/