Lähihoitaja (2) / Etelä-Hervannan kotihoito
Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Ikäihmisten palveluryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2021

Ikäihmisten palvelulinjan kaakkoisen palvelualueen Etelä-Hervannan kotihoito on nykyaikaisia palvelu- ja hoitotoimintoja hyödyntävä ammattitaitoinen tiimi Hervannan ytimessä. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Haemme kahta lähihoitajaa Etelä-Hervannan kotihoitoon vakituisiin toimiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana varmistaen hoitotyön laadun kehittävällä työotteellaan. Haemme osaavaa oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta lähihoitajaa. Työssä onnistuminen edellyttää ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen ja yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa teknologiamyönteistä työotetta. Suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVe - Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, KIPU ja PKV-lääkelupa).

Eduksi katsotaan kokemus vanhusten hoidosta. Eduksi luetaan myös B-ajokortti.

Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Emmi Parkkinen puh. 041 731 0563. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 29.9.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Emmi Parkkinen puh. 041 731 0563. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot