Lähihoitaja (12) / Tesoman kotihoito, kesätyö
Kotihoito Tesoma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Tesoman kotihoito kuuluu Tesoman hyvinvointikeskukseen, jonka palvelut ovat Tampereen kaupungin julkisia palveluja. Keskuksessa tarjotaan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluita ja sieltä saa matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa niin terveys-, sosiaali- kuin työllisyysasioissakin. Hyvinvointikeskus on myös alueen asukkaiden kohtaamispaikka. Sen katutasossa on kirjaston lisäksi yhteisökahvila sekä erilaisia tiloja, joissa järjestetään tapahtumia ja joita voi varata esimerkiksi yhdistysten ja harrastusryhmien toimintaa varten.

Haluatko sinä tulla osaksi meidän Huippujengiä? Tule mukaan meidän tiimiin, tekemään Tesomalaisille parempaa arkea. Meillä on tarjolla vuosilomasijaisuuksia vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostuneille Tesoman kotihoitoon. Täällä saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti perushoitotyössä ja vaativammissakin tehtävissä.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa
Arvostamme päihde- ja mielenterveysosaamista sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon (LOP; KIPU, PKV)verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Kaisa Luostarinen, puh. 050596724 tai vastaava sairaanhoitaja Tiina Luoto, puh. 044431445.

Hakuaika päättyy 31.3.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

palveluesimies Kaisa Luostarinen, puh. 050596724 tai vastaava sairaanhoitaja Tiina Luoto, puh. 044431445

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot