Lähihoitaja 1-2kk sijaisuuteen Turkuun, vammaistyö
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haluaisitko saada lämpimän vastaanoton ja iloisen fiiliksen aina töihin saapuessa? Meillä olisi nyt olisi tarjolla mahtava lähihoitajan 1-2kk kesäsijaisuus Turussa vammaistyön parissa kohteessa, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta. Aloitus työssä on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, ja töitä on tarjolla ainakin elokuun puoleen väliin saakka.

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohde on sekä kevyempää, että ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava palveluasumisyksikkö, joka on suunnattu liikuntavammaisille henkilöille. Asukkaita on yhteensä noin 60. Osa asukkaista pärjää itsenäisemmin, ja osa tarvitsee enemmän avustusta päivittäisissä toiminnoissa.

Lähihoitajan työ pitää sisällään omahoitajan tehtäviä, omais- ja verkostoyhteistyötä, lääkehoitoa, perushoitoa, asiakkaiden ohjaamista ja avustamista päivittäisissä toimissa, sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Viriketoiminta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat osa kohteen arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia hauskoja aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi. Pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin työkohteessa, saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen! Työ on hakijan toiveen mukaan 2- tai 3-vuorotyötä. Työajoista voi kuitenkin esittää toiveita, ja ne otetaan huomioon.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus ja Valviran nimikelaillistus. Voimassa olevat LOVe lääkeluvat ja aiempi työskentely vammaisten parissa katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia! Lääkeluvat on tarvittaessa mahdollista suorittaa kuntoon myös kohteessa työllistymisen alussa. Kaikista tärkeintä on iloinen asenne ja aito kiinnostus vammaistyöhön!

Tarjoamme:

Tässä työpaikassa työtiimin rentoon ja huumorintajuiseen menoon, sekä yleisesti kohteen iloiseen arkeen ja hyvään fiilikseen panostetaan. Työ on toisinaan haastavaa, mutta erittäin antoisaa. Asukkaiden kohtaamiseen sekä heihin tutustumiseen saa aidosti keskittyä, ja saat aloittaessasi kunnollisen, useamman päivän perehdytyksen. Kohteessa panostetaan isosti työergonomiaan ja työssä jaksamiseen.

Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa ja sinulla on mahdollisuus suunnitella ja muokata omaa työnkuvaasi. Lisäksi pääset tekemään erittäin merkityksellistä työtä tukien ja mahdollistaen kohteen asukkaiden omatoimista, onnellista arkea! Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuen.

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta. MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin ja työsuhteesi ajan, ja meihin saa aina helposti yhteyden. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan kahden viikon välein.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostilla. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468783
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku