(Poistunut julkaisusta)

Lähi- tai perushoitaja
Kotihoito Päiväkumpu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsimme nyt kotihoidon puolelle aktiivista ja itsenäisen työotteen omaavaa lähi- tai perushoitajaa äitiysloman sijaisuuteen vuoden 2019 loppuun saakka. Sopimuksen mukaan tarjolla on myös lyhyempiä sijaisuuksia sekä keikkatyötä.

Päiväkummussa asiakkaat hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja hoitajilla on aikaa aidosti kohdata asiakkaat ja perheet jokaisella käynnillä. Hoidamme asiakkaita koko pääkaupunkiseudulla, joten ajokortti ja hyvä ajotaito ovat välttämättömiä. Edellytämme lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielten osaamisesta on hyötyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, vuoden jokaisena päivänä.

Päiväkummussa toimitaan elämänilon toimintafilosofian mukaisesti. Toteutamme laadukasta kotipalvelua sekä kotisairaanhoitoa, mutta hoidollisten asioiden lisäksi haluamme toteuttaa asiakkaiden ja perheiden kaikki toiveet. Hoitajamme voivat lähteä asiakkaiden mukana ulkoilemaan, ostoksille tai vaikka oopperaan. Meillä on asiakkaita kaikissa ikäryhmissä, joten halutessasi pääset hoitamaan myös lapsia.

Tarjoamme hoitajillemme lounasseteliedun. Hoitajat saavat myös vaikuttaa työvuorosuunnitteluun, mikä helpottaa työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista. Työ on joustavaa ja soveltuu myös loppuvaiheen opiskelijoille.

Oheisten linkkien takaa löydät tietoa toiminnastamme Päiväkummussa:

https://www.kotihoitopaivakumpu.fi/tyopaikat/

https://www.youtube.com/embed/E_N0JG-EH84

Voit jättää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen tuula.halme@kotihoitopaivakumpu.fi

Lisätiedot ja tiedustelut:

Tuula Halme
tuula.halme@kotihoitopaivakumpu.fi
045 636 1252