(Poistunut julkaisusta)

Lähetystensuunnittelija
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Eläköitymisestä johtuen etsimme nyt lähetystensuunnittelijaa.

Tulet työskentelemään osana lähettämön neljän hengen tiimiä. Tehtävänäsi on suunnitella kuljetukset ja reitit niin, että oikeat tuotteet ovat asiakkailla aikataulussa tilausten mukaisesti. Pääkohteet ovat Pohjoismaat ja Eurooppaan, mutta toimitamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti tilauksia maailmanlaajuisesti. Hoidat asiakkaiden laskutuksen ja rahtilaskujen tiliöinnin. Vastaat pakkauslistojen, rahtikirjojen ja muiden lähetysasiakirjojen laadinnasta, niiden toimittamisesta eteenpäin ja arkistoinnista. Hoidat yhteydenpitoa asiakkaisiin, kuljetusliikkeisiin ja viranomaisiin. Tulet antamaan oman panoksesi lähettämön kehittämiseen, järjestelmäprojekteihin ja uusien toimintatapojen käyttöönottoon.

KETÄ ETSIMME?

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut tiimipelaaja. Olet ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen. Motivoidut, kun saat suunnitelmallisesti ratkoa eteesi tulevia haasteita ja pystyt vaikuttamaan tilaus-toimitusketjun laadukkaaseen lopputulokseen asiakkaidemme parhaaksi. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet yhteistyötä laajalla rintamalla eri puolelle organisaatiota. Olet valmis panostamaan omaan ja tiimin kehittymiseen, mutta et pelkää rutiineita.

EDELLYTÄMME:

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi,

• Kokemusta tehtävään soveltuvista töistä

• Hyvää englanninkielentaitoa

• Ruotsinkielentaito luetaan eduksi

• Hyviä IT-taitoja

• Tuotannonohjausjärjestelmän/-järjestelmien tuntemus lasketaan eduksi

TARJOAMME:

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen kehittyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa tukenasi on loistavat työkaverit. Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin, ison organisaation edut ja mahdollisuuden kehittyä yrityksemme mukana. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen ja paikallisten sopimusten mukaisesti.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi Baronan sivujen kautta (careers.barona.fi) viimeistään 31.1.2019. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden myötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Marcus Kjellman (marcus.kjellman@ostp.biz tai +358 400 927 471).