(Poistunut julkaisusta)

Lähetysten suunnittelija Lappohjaan
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Etsimme SSAB Europe Oy:n Lappohjan tehtaalle

LÄHETYSTEN SUUNNITTELIJAA

vuoden 2020 elokuun loppuun asti kestävällä sopimuksella. Työ on päivätyötä ja työsopimus solmitaan valittavan henkilön ja SSAB:n välille.

Toivomme hakijoilta logistiikka-alan koulutusta tai vähintään noin vuoden työkokemusta lähettämötoiminnasta, positiivista asennetta ja motivaatiota työhön sekä aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin suullista ja kirjallista osaamista sekä hyviä ATK-taitoja.

Lähetysten suunnittelijana tehtäviisi kuuluu Lappohjan tehtaan toimitusten ja kuormien suunnittelu sekä lähetysasiakirjojen tulostus, toimitusaikakyselyt ja muut logistiikkaprosessiin liittyvät tehtävät kuten raportointi, vieraiden kulunvalvonta sekä lähetysten perustietojen ylläpito.

Persoonana olet ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen ja pystyt tekemään nopeita logistiikkaan liittyviä ratkaisuja lyhyessä ajassa. Omaat lisäksi hyvät organisointi- ja paineensietokyvyt sekä olet vahvimmillasi ongelmanratkaisua vaativissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä tiiviin työyhteisön tuen.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten hae tehtävää heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.