(Poistunut julkaisusta)

Lähetysten suunnittelija Lappohjaan
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
SSAB Europe Oy
SSAB Europe Oy on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, jonka toimintaa ohjaavat läheiset suhteet asiakkaisiin. SSAB kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja, joilla saadaan aikaan suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita.
Toimenkuva
Etsimme SSAB:n Lappohjan tehtaalle lähetysten suunnittelijaa pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää kuormausten suunnittelun ja tilaamisen, tilausasiakirjojen käsittelyn, toimitusaikakyselyjen hoitamisen sekä tehtävänmukaisen raportoinnin. Työ on päivätyötä arkisin.
Odotamme sinulta
Olet tarkka, itsenäisesti ohjautuva ja asioista selvää ottava luonne. Haluat tehdä työsi hyvin ja ulospäin suuntautuvana henkilönä tulet helposti toimeen erilaisten yhteistyökumppanien kanssa. Kykenet käyttämään myös englannin kieltä työssäsi.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai logistiikan koulutusta ja mielellään jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada lisää erittäin arvokasta työkokemusta ja lisäoppia alalta. Täytä hakemuksesi huolellisesti, jotta voimme käsitellä sen mahdollisimman sujuvasti. Haastattelemme jo hakuaikana eli nopeus on valttia. Lisää tietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä arkisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
31.8.2020
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.06.2019 mennessä.