(Poistunut julkaisusta)

Lähetyssihteerin virka
Mäntsälän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Mäntsälän seurakunnassa on haettavana Lähetyssihteerin virka. Tehtävänkuva on monipuolinen. Viranhaltija suunnittelee ja toteuttaa lähetys- ja aikuistyötä työparina työaloista vastaavan papin kanssa. Tähän kuuluu mm. yhteydenpitoa nimikkolähetteihin ja lähetysjärjestöihin, aikuistyön tilaisuuksia, tapahtumien organisointia ja työtä pakolaisten parissa. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös tiedotussihteerin sijaistamista, rippikoulutyötä ja olla mukana koordinoimassa seurakunnan vapaaehtoistyötä.

Odotamme työntekijältämme intoa ja asennetta nähdä työ laaja-alaisesti kasvatuksesta kansainväliseen vastuuseen. Arvostamme seurakuntaelämän tuntemusta, organisointikykyä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Työ alkaa 29.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran peruspalkka on vaatimusryhmässä 503. Hakemukset liitteineen voit lähettää sähköisesti teemu.saarinen@evl.fi tai postitse osoitteeseen Mäntsälän seurakunta/Teemu Saarinen, Urheilutie 1, 04600 Mäntsälä 20.3.2018 klo 12 mennessä. Pyydämme teitä varaamaan aikaa 25.3.2019 mahdolliseen haastatteluun. Lisätietoja antaa hallintopastori Teemu Saarinen, 040 - 7433 264. ​​