(Poistunut julkaisusta)

Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan virka
Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Haemme virkasuhteeseen

lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajaa

Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaaja vastaa seurakunnan lähetyskasvatuksesta ja -koulutuksesta, tukee lähetys- ja aikuistyön pienpiirien toimintaa sekä suunnittelee ja toteuttaa piirien ohjaajien ja jäsenten koulutusta. Viranhaltija vastaa työalansa tiedottamisesta, vastaa seurakunnan ystävyysseurakuntatyön koordinoinnista ja osallistuu seurakunnan tekemään maahanmuuttajatyöhön.

Viran kelpoisuusehtona on tutkinto ja opinnot, jotka ilmenevät 1.9.2017 voimaantulleessa kirkon säädöskokoelmassa nro124 ja Kirkkohallituksen yleiskirjeessä nro 7/2017 (3.4.2017), kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen sekä seurakuntaelämän ja lähetystyön tuntemus.

Viranhoidossa tarvittava osaaminen on kuvattu lähetyssihteerin ydinosaamis kuvauksessa, joka löytyy sakasti.evl.fi.

Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen.

Tehtävä täytetään 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Ennen työn vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävään valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätiedot to 14.8. kello 9–12 kappalainen Sampo Kujala, p. 040 804 9305.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Lähetys- ja aikuistyön johtokunnalle osoitettu hakemus ja CV (ei todistuksia), tulee jättää viimeistään perjantaina 31.8. kello 14.00 osoitteella: Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, Rauhankatu 14, PL 65, 13101 Hämeenlinna. Kuoreen merkintä ”lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaaja”.