(Poistunut julkaisusta)

Lähetti
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme

  

LÄHETTIÄ 

  

asiakaskohteeseemme Pasilaan vakituiseen työsuhteeseen. Haussa on todella asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka pystyy ripeään ja täsmälliseen työskentelyyn. Työaikasi tehtävässä on ma - pe klo 7.30 - 15.30 ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5. 


 
Työtehtävissä tarvitaan ajokorttia ja hyvää ajotaitoa. Kielipatteristoosi kuuluu sujuva suomi (sekä kirjallisena että suullisena), välttävä suullinen englanti ja välttävä suullinen ruotsi. Nyt siis pääset hyödyntämään kielipäätäsi! Kokemus asiakaspalvelutöistä luetaan eduksesi. Eniten kuitenkin arvostamme huippupersoonaasi, tiimitaitojasi ja haluasi oppia.

  

Tarjoamme sinulle vakityöpaikan hyvien liikenneyhteyksien varrelta, mielenkiintoisesta työympäristöstä. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tehtävän palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaryhmä 3.  

  

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa @lassilatikanoja ja #ihantikkana!