(Poistunut julkaisusta)

Lähetti / autonkuljettaja osapäivätyöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakasyrityksellemme luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä lähettiä / autonkuljettajaa. Tehtävä on osa-aikainen päivätyö ja työtä on arkisin (ma-pe) noin 22 tuntia viikossa. Työ alkaa heinäkuun aikana. Työsopimus on määräaikainen vuoden loppuun saakka, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työn keston ja osa-aikaisuuden vuoksi tehtävä sopii hyvin esimerkiksi iltaopiskelijalle tai tammikuussa varusmiespalvelukseen lähtevälle.
 
Työssäsi kuljetat henkilöautolla pienlähetyksiä Tampereen keskustassa ja lähiseudulla. Työ on itsenäistä ja siihen saa hyvän perehdytyksen. 
 
Toivomme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä moitteetonta taustaa. B-ajokortti on tehtävässä luonnollisesti välttämätön, mutta omaa autoa et tarvitse. Sinulla on sujuva suomen kielen taito, sekä suullisesti että kirjallisesti. Hyvä paikallistuntemus on tehtävässä eduksi.
 
Tarjoamme sinulle mukavan ja itsenäisen osa-aikapäivätyön sekä mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen, mikäli se sopii tilanteeseesi.
Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti (ja viimeistään 11.7.2018). Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna-Leena Mustonen / Adecco, puh. 050 386 9112.

Asiakkaan tehtävänimike:  Lähetti/autonkuljettaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anna-Leena Mustonen, +358503869112


Toimipaikka:  Tampere