(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijöitä ovitehtaalle
JELD-WEN Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

JELD-WEN Suomi Oy
JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. JELD-WEN Suomi Oy työllistää yhteensä noin 280 henkilöä Suomessa.

Toimenkuva
Etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme lähettämötyöntekijöitä pidempään työsuhteeseen. Työ on monipuolista sisältäen erilaisia lähettämö/varastotöitä. Jos olet fyysisesti hyvässä kunnossa sekä oma-aloitteinen voit olla etsimämme henkilö! Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa Eezy VMP kautta mutta asiakas on halukas vakinaistamaan hyvän tekijän omille kirjoilleen. Tehtävässä liikutaan paljon trukilla.

Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta valmiutta 2/3-vuorotyöhön, trukinajotaitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.

Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus/työkokemus katsotaan eduksi.

Muut tiedot
Kiinostuitko ja haluaisit löytää pitkäaikaisen työsuhteen? Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Kesto
2-4kk/ Mahdollisesti pidempään

Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.09.2020 mennessä.