(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijöitä ovitehtaalle
JELD-WEN Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
JELD-WEN Suomi Oy
JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. JELD-WEN Suomi Oy työllistää yhteensä noin 280 henkilöä Suomessa.
Toimenkuva
Etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme lähettämötyöntekijöitä pidempään työsuhteeseen. Työ on monipuolista sisältäen erilaisia lähettämö/varastotöitä. Jos olet fyysisesti hyvässä kunnossa sekä oma-aloitteinen voit olla etsimämme henkilö! Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa Varamiespalvelun kautta mutta asiakas on halukas vakinaistamaan hyvän tekijän omille kirjoilleen. Tehtävässä liikutaan paljon trukilla.
Odotamme sinulta
Sinun tulee olla fyysisesti hyvässä kunnnos sekä oma-aloitteinen. Työ on 2-vuorotyötä. Trukkikokemus katsotaan selkeäksi eduksi mutta ei välttämätön!
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus/työkokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Kiinostuitko ja haluaisit löytää pitkäaikaisen työsuhteen? Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
Kesto
4-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.05.2019 mennessä.