(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijöitä Mäntsälään
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Oletko valmis liittymään mukaan Baronan huipputiimiin?

Haemme Mäntsälässä sijaitsevalle modernille varastolle uusia työntekijöitä lähettämön työtehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen osana mukavaa työporukkaa.

Lähettämön työtehtäviin kuuluvat varastolta lähtevän tavaran järjesteleminen sekä valmistelu kuljetusta varten. Työpäivät pitävät sisällään kappaletavaran jakoa asiakaskohtaisiin rullakoihin, rullakoiden kelmuttamista automatisoituja kelmutuskoneita käyttäen sekä lähetysalueen järjestelyä. Työtä tehdään mukavassa työporukassa ja työtehtävissä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, jotta kaikki lähetykset saadaan ajallaan valmiiksi.

Töitä tehdään vuorotyönä 06-14 ja 14-22 välillä, mutta halukkailla on myös mahdollisuus päästä tekemään yövuoroa 22-06 välillä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville mutta satunnaiset viikonloppuvuorotkin ovat mahdollisia. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti, eli 5 päivää viikossa. Työstä maksetaan kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioosi positiivisesti suoritepalkkion muodossa.

Juuri sinä saatat olla etsimämme tuleva tai nykyinen varastoalan osaaja, jätä siis hakemuksesi meille heti!