(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijöitä Mäntsälään
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Oletko valmis liittymään mukaan Baronan huipputiimiin?

Haemme Mäntsälässä sijaitsevalle modernille varastolle uusia työntekijöitä lähettämön työtehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen osana mukavaa ja nuorekasta työporukkaa.

Lähettämön työtehtäviin kuuluvat varastolta lähtevän tavaran järjesteleminen sekä valmistelu kuljetusta varten. Työpäivät pitävät sisällään kappaletavaran jakoa asiakaskohtaisiin rullakoihin, rullakoiden kelmuttamista automatisoituja kelmutuskoneita käyttäen sekä lähetysalueen järjestelyä. Työtä tehdään mukavassa työporukassa ja työtehtävissä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, jotta kaikki lähetykset saadaan ajallaan valmiiksi.

Töitä tehdään vuorotyönä 06-14 ja 14-22 välillä, vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville sekä lauantaille, mutta satunnaiset sunnuntaivuorotkin ovat mahdollisia. Töitä on aluksi tarjolla vaihtelevasti 3-5 vuoroa viikossa, mutta hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus päästä tekemään myös täysiä työviikkoja. Työstä maksetaan kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Juuri sinä saatat olla etsimämme tuleva tai nykyinen varastoalan osaaja, jätä siis hakemuksesi meille heti! Täytämme avoimia paikkoja myös hakuajan aikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: 18 vuoden ikä