Lähettämötyöntekijä
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Alsiva Oy on alumiinin ja sinkin painevaluun erikoistunut konepaja. Yrityksen tuotteita käytetään laajasti mm. sähkötekniikka-, elektroniikka-, konepaja- ja sairaalatarviketeollisuuden aloilla. Lehmossa sijaitseva Alsiva Oy on osa Ouneva Groupia.

Haemme asiakkaallemme Alsiva Oy:lle vakituista LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ Lehmoon.

Työsi koostuu konepajan lähettämötyöstä ja työtehtäväsi pitävät sisällään rahtien tilausta, lähetteiden tekoa, yhteydenpitoa alihankkijoihin sekä jonkin verran myös pakkaustöitä. Teet työtäsi yhteistyössä lähettämön toisen työntekijän kanssa. Tilausjärjestelmämme on Visma L7 ja käytät joskus myös sähköistä pumppukärryä, jonka käyttöön sinut tarvittaessa koulutetaan. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta logistiikan tehtävistä, erityisesti lähettämöstä, mutta taustasi voi olla myös kaupallisen puolen ostotilausten tms. parista. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset perusohjelmat hyvin. Tarvitset työssäsi riittävää englannin kielen taitoa, jotta pystyt vastaamaan asiakkaiden tiedusteluihin sähköpostilla. Lisäksi sinulta löytyy huolellinen ja järjestelmällinen ote työhön sekä motivaatiota uuden oppimiseen.

Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe (8h/päivä). Työpäivä alkaa yleensä klo 6-7 välillä. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. 

Me Go Onilla autamme sinua työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Meillä on käytössämme mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä erilaisia liikuntaetuja. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Valikoimassa on esimerkiksi hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463461
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu, Kontiolahti