(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Lehmoon lähettämötyöntekijää. 

Työtehtäväsi tulevat sisältämään mm. tuotteiden pakkaamista, rahtien järjestelyä, rahtiasiakirjojen valmistelua ja asiakaskyselyihin vastaamista. Tehtävän hoidossa englanninkielen taito ja kokemus Roclan käytöstä ovat eduksi.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta lähettämö -tai varastotyöstä. Arvostamme järjejestelmällistä ja huolellista työskentelyä sekä oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan ja töitä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista perjantaihin.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta niin jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät ja kattavat työsuhde-edut.

Lisätietoja: 

Minna Taivainen, p.044-385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.