(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Peikko Finland Oy
Peikko Finland Oy
Peikko on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 700 ammattilaista. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy ja sen palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa.

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Peikko Finland Oy:lle lähettämötyöntekijää pidempään työsuhteeseen. Työ on monipuolista sisältäen erilaisia lähettämön töitä mutta pääasiassa keräilyä. Jos olet fyysisesti hyvässä kunnossa sekä oma-aloitteinen voit olla etsimämme henkilö! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työsuhde alkaa Eezy VMP:n kautta mutta asiakas on halukas vakinaistamaan hyvän tekijän omille kirjoilleen.

Odotamme sinulta
Sinun tulee olla fyysisesti hyvässä kunnossa sekä oma-aloitteinen. Trukkikokemus katsotaan selkeäksi eduksi. Odotamme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus/työkokemus

Muut tiedot
Kiinostuitko ja haluaisit löytää pitkäaikaisen työsuhteen? Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Kesto
3-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua

Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2020 mennessä.