(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Toimenkuva
Haemme elintarvikealan asiakkaallemme reipasta ja ripeää LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ. Työtehtäviisi kuuluu mm. tuotteiden keräily, lavoitus ja lähetystoiminnot. Työtä tehdään viileässä tilassa. Palkkaus liha-alan työehtosopimuksen mukaan. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin. Työaika n. 10-18:00. Tässä reippaalle tekijälle hyvä mahdollisuus saada vakinainen työpaikka 6 kk:n jälkeen.

Odotamme sinulta
Tehtävässä suoriutumisessa auttaa esim. logistiikka-alan ammattikoulutus ja/tai työkokemus vastaavista tehtävistä, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme oma-aloitteista ja motivoitunutta asennetta työhön.
Työ on fyysistä, joten odotamme sinulta hyvää peruskuntoa, jotta jaksat suoriutua työstäsi odotetulla tavalla. Olet tarkka, järjestelmällinen ja organisointikykyinen tekijä. Lisäksi odotamme sinulla olevan riittävät tietotekniset taidot toimintojen hoitamiseen. Trukinajotaito on eduksi.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävistä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
6-12 kk

Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, 0440 450 812

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.11.2020 mennessä.