Lähettämötyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Haemme Oulun alueella toimivalle asiakkaallemme

LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

vuoden loppuun ajoittuvan sesongin ajaksi.

Työ alkaa marraskuun aikana ja arvioitu kesto on joulukuun loppuun saakka. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta valmius vuorotyöhön on oltava. Lähettämötyöntekijän tehtävässä oma-aloitteisuus, ripeys ja huolellisuus ovat pärjäämisen kannalta ehdottomia ominaisuuksia, sekä tietysti se kuuluisa asenne.

Toivomme aikaisempaa kokemusta työskentelystä varastolla/lähettämössä sekä osaamista lähetysdokumenttien laatimisesta. Erotut joukosta, jos sinulta löytyy osaamista myös ulkomaanlähetyksistä sekä tulliasiakirjojen kanssa toimimisesta. Työ sisältää erilaisten artikkeleiden keräilyä tilausten mukaisesti, pakkaamista sekä lähettämötyötä. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa, englannin kielen osaamista sekä ajan tasalla olevia IT-taitoja.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta. Jätä hakemuksesi 07.10.2020 mennessä ja huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot