Lähettämötyöntekijä
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Alsiva Oy on alumiinin ja sinkin painevaluun erikoistunut konepaja. Yrityksen tuotteita käytetään laajasti mm. sähkötekniikka-, elektroniikka-, konepaja- ja sairaalatarviketeollisuuden aloilla. Lehmossa sijaitseva Alsiva Oy on osa Ouneva Groupia.

Haemme asiakkaallemme Alsiva Oy:lle LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ Lehmoon.

Työtehtävät pitävät sisällään tavaran lähettämistä ja vastaanottoa, pakkausta sekä rahtien tilausta. Työssäsi käytät sähköistä pumppukärryä, jonka käyttöön sinut tarvittaessa koulutetaan. Teet työtä yhteistyössä lähettämön toisen työntekijän kanssa.

Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen logistiikan tehtävistä, Visma L7-osaamisen sekä työturvallisuuskortin. Odotamme sinulta riittävää englannin kielen taitoa jotta pystyt vastaamaan asiakkaiden tiedusteluihin. Lisäksi omaat reippaan asenteen työntekoon sekä huolellisen ja järjestelmällisen työotteen.

Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe (8h/päivä, liukuva työaika). Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta, tehtäväkohtainen palkka on 10,05€/h.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja arvio työn kestolle on muutama kuukausi. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Työsuhde solmitaan Go On Joensuun kanssa.

Autamme työhön liittyen mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella, mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikuntaetuja ja yhteisiä tapahtumia liikunnan ja paikallisten urheiluotteluiden tiimoilta. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Milena Rahi, p. 050 477 3860 (ma-pe klo 9-16), milena.rahi@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370650
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu