(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa päivätyötä, jossa pääset vaikuttamaan tehtaan toimintaan merkittävässä roolissa?

Etsimme asiakkaallemme Lehmoon lähettämötyöntekijää aluksi yli kesän kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta lähettämö -tai varastotyöstä. Töitä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin, ja viikonloput ovat aina vapaat.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään mm. tuotteiden pakkaamista, rahtien järjestelyä, rahtiasiakirjojen valmistelua ja asiakaskyselyihin vastaamista. Tehtävän hoidossa englanninkielen taito ja kokemus Roclan käytöstä ovat eduksi.  

Onnistuminen ei edellytä välttämättä aikaisempaa varastotyökokemusta, arvostamme enemmänkin tekemisen meininkiä ja oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme potentiaalisia varastotyöntekijöitä jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Asikainen p. 050 376 5735/tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.