(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Asiakkaamme on oman toimialansa ehdoton edelläkävijä, jonka tuotteet mullistavat maailmaa yksi kerrallaan.

Haemme nyt heidän osaavaan ja kasvavaan joukkoonsa lisävahvistusta lähettämötyöntekijän muodossa. Työ on kokoaikaista päivätyötä.

Lähettämötyöntekijän tehtävässä numerotarkkuus, ripeys ja huolellisuus ovat työssä pärjäämisen kannalta ehdottomia ominaisuuksia, joita haemme. Sujuva englannin kielitaito on perusedellytys, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme aikaisempaa kokemusta nopeatempoisesta lähettämötyöstä sekä tietoteknistä osaamista.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ pitää sisällään raskaidenkin kappaleiden siirtämistä. Tärkeintä on motivaatio oppia uutta ja tehdä työt hyvin! Tehtävään saat hyvän perehdytyksen. Persoonana asiakkaamme työntekijäperheeseen sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen, sosiaalinen ja jolla on kyky priorisoida tehtäviä.

Työssäsi hoidat niin kotimaan kuin ulkomaankin asiakaslähetyksiä. Valitun henkilön valmiuksien mukaan tehtävään voidaan sisällyttää mm. varastoinnin työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä Oulun mielenkiintoisimmassa yrityksessä osaavien kollegojen ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä, kilpailukykyistä palkkaa sekä lounasedun.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 31.01.2020. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 687 2632