(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
Pirkanmaan Levytyö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Asiakasyrityksemme Pirkanmaan Levytyö on metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut pitkän linjan perheyritys. Yritys valmistaa levy- ja hitsausrakenteita koneistettuina ja pintakäsiteltynä asiakkaiden monipuolisiin ja vaativiin tarpeisiin. Voit tutustua yrityksen toimintaan tarkemmin: www.pirkanmaanlevytyo.fi.

Etsimme asiakkaallemme Pirkanmaan Levytyö Oy:lle Tampereen Hervannan alueelle (Rusko) varastotehtäviin

LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä loistava tilaisuus esim. työuraansa aloittelevalle, sillä tehtäviin saa kattavan perehdytyksen ja koulutuksen, eikä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaadita!

Työ sisältää pääsääntöisesti lähtevän tavaran käsittelyä. Työssä käytetään 4000 kg:n Toyota-trukkeja ja 9000 kg:n trukkia. Työtehtävät muokkautuvat oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, välillä voit avustaa myös esim. kokoonpanon puolella tms.

Odotamme Sinulta:
• Reipasta työotetta
• Intoa ja motivaatiota uuden oppimiseen
• Valmiutta ajoittaiseen 2-vuorotyöhön

Eduksesi katsotaan:
• Trukkikortti
• Kokemus varastossa tai metallituotannossa työskentelystä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisten joukossa. Palkkauksesi muodostuu teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Työskentely tapahtuu tällä hetkellä päivävuorossa, mutta valmius mahdolliseen 2-vuorotyöhön tulee löytyä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti! Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952.