(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Etsitkö vakituista työtä logistiikka-alalta? Onko sinulla kokemusta logistiikasta tai asiakaspalvelusta? Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus saada pitkäaikainen työpaikka monipuolisissa varastotehtävissä ja kaupan päälle saat aivan mahtavat työkaverit!

Etsimme asiakkaamme elintarvikevarastoon Vantaan Viinikkalaan reipasta ja vastuuntuntoista lähettämötyöntekijää, joka myös osallistuu varaston suorittaviin tehtäviin. Lähettämön työtehtäviin kuuluvat mm. lähetteiden tulostus, rahtikirjojen teko, lähtöaikaseuranta, lavakirjanpito, myyntitilausten käsittely ja syöttäminen järjestelmään, noutoasiakkaiden palvelu sekä asiakaspalvelu puhelimessa. Lisäksi tehtävää tullaan laajentamaan siten, että työ sisältää ajojärjestelyä, kuljettajien ohjeistusta, lastausten valvontaa sekä lähetystoimintojen kehittämistehtäviä. Suorittava työ tapahtuu viileissä olosuhteissa (+2C) ja työtehtäviä ovat esimerkiksi keräilytehtävät, kuormanpurku, hyllytys sekä muut yleiset varastotehtävät.

Hakijoilta vaadimme hyvää paineensietokykyä, tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta juuri lähettämötyöskentelystä, mutta siitä on paljon etua. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman logistiikka- tai asiakaspalvelualan työkokemuksen sekä varsinkin työkokemuksen ajojärjestelystä. Vaadimme hakijoiltamme hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, ja muu kielitaito on plussaa (englanti, viro, venäjä).

Töitä tehdään pääsääntöisesti vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa klo 6-14 ja 14-22. Lisäksi lauantaivuoro on noin kaksi kertaa kuussa klo 7-15. Aloitus työssä on mahdollisimman pian, joten mikäli olet kiinnostunut tästä paikasta, jätäthän hakemuksesi heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.