(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän diakonia ja yhteiskuntavastuun yksikkö
etsii palkkatukeen oikeutettua

Lähettämötyöntekijää

Tampereen Seurakuntien Ruokapankki on osa Diakonian ja yhteiskuntavastuun yksikköä. Ruokapankilla etsitään mm. uusia keinoja nykyisten ruokajonojen vähentämiseksi. Meillä on vankka kokemus hävikkiruoan keräilyn ja jakelun järjestämisestä ekologisesti. Ruokapankin toiminnan avulla ehkäistään myös syrjäytymistä yhteisöllisen ja työllistävän toiminnan avulla. Tampereen seurakuntien tunnus on Reilusti kristitty. Se sopii tamperelaiseen menoon, reiluun ja kursailemattomaan. Sellaista on myös työ Ruokapankilla.

Toimintamme kehittyessä tarjotaan vuositasolla kolmelle henkilölle mahdollisuus palkkatuettuun työhön. Työjaksoon voidaan sisällyttää tulevaa työllistymistä ajatellen ammattiin liittyvien osatutkintojen suorittamista.

Lähettämötyöntekijän tehtävään sisältyy työvalmennukseen liittyviä päivittäisiä ohjaustehtäviä. Työaika 7:45 tuntia päivässä 5 päivänä viikossa. Palkkaus on KirVESTES 202 mukainen (1603,46 € / kk).
Työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset ylijäämäruoan kuljetuksiin, käsittelyyn ja varastointiin sekä lajitteluun liittyvät tehtävät.

Jotta sinäkin viihdyt työssäsi, toivomme seuraavaa:
- hyvä fyysinen peruskunto ja reipas työote
- pidät aktiivisesta työstä sekä siitä että näet kättesi jäljen
- nautit vaihtelevista työtehtävistä, osaat työskennellä itsenäisesti sekä työryhmän jäsenenä
- positiivisuutesi ulottuu myös työyhteisöösi, koet toisten auttamisen sekä ohjaamisen luontevaksi osaksi työtehtäviäsi.
-ajokorttia, arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Tiedustelut: marja.palkonen@evl.fi
Hakemukset viimeistään 29.5.2019 klo16:00.
Haastatteluun valituille ilmoitamme 7.6.2019 mennessä.