Lähettämötyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme asiakkaallemme lähettämötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.
Etsimme monipuoliseen tehtävään työntekijää, jonka toimekuva on nostaa apuvälineitä käyttäen sylinterit pois orsilta ja pakata ne asiakkaiden vaatimusten mukaisesti lähettettäväksi. Odotamme sinulta reipasta otetta ja asennetta työntekoon. Työ on 3-vuorotyötä.

Sinun ei tarvitse vielä olla alan ammattilainen, mutta jos työkalut pysyvät käsissä ja haluat vaihtelevan työn, niin saat tarvittavan opastuksen tässä työssä menestymiseen.

Sinulta Odotetaan:

-Innostunutta asennetta
-Jäärjestelmällisyyttä
-Reipasta otetta työntekoon

Sinulle Tarjotaan:

-Pitkää työsuhdetta
-Vaihtelevaa työtä
-Hyvä työympäristö ja mukavat työkaverit

Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi, kuitenkin viimeistään 28.2.2019.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Muurinen, p. +358447050894 email markus.muurinen@smilepalvelut.fi / Smile Jobio Varsinais-Suomi Oy.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233188
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo