(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
Wihuri Oy Aarnio/Metro

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Kiinnostaako vakituinen työsuhde? Haluatko päästä tekemään töitä uudessa juuri valmistuneessa logistiikkakeskuksessa, siistissä ja viihtyisässä työympäristössä?

Etsimme Vantaan Viinikkalaan Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun juuri valmistuneeseen logistiikkakeskukseen lähettämötyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Pääsääntöinen työtehtäväsi on lähtevien tavaroiden järjestely ja epäselvien kuljetusten selvittely. Työssä käytetään vastapainotrukkia sekä lavansiirtovaunua. Tarvittaessa teet lisäksi muita varaston tehtäviä kuten keräilyä.

Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille ja viikonloppuvuoroja on noin 1-3 kertaa kuukaudessa. Töitä tehdään päivän aikana sekä lämpimässä että viileässä (noin +2 astetta).

Koska logistiikkakeskus on uusi ja toiminta vasta hetki sitten käynnistynyt, toivoisimme kaikilta työntekijöiltä joustavuutta, hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta meininkiä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus logistiikka-alalta, mutta pakollista tämä ei ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys. Et myöskään tarvitse aiempaa kokemusta trukeista.

Työympäristö on siisti, tilat aivan uudet ja käytettävä laitteisto ajan tasalla. Työporukka on rento, ammattitaitoinen ja huumorintajuinen. Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi ja koet olevasi hyvä lisä avoimeen sekä toisiaan kannustavaan työympäristöön, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa logistiikkakeskuksesta kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be