(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme lähettämötyöntekijää teollisuuteen.

Työskentelet päivävuorossa teollisuusyrityksen lähettämössä. Työpäiväsi aikana välineinäsi ovat trukkien ja kattonosturin lisäksi SAP-järjestelmä johon teet kirjauksia yrityksen tuotteista. Työtä tehdään myös osittain ulkona, joten olethan valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Keravalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja töihin on mahdollista kulkea myös julkista liikennettä hyödyntäen.

Toivomme että omaat hyvän työasenteen ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtäviin koulutetaan, joten voit myös olla kokemattomampi, mutta halukas kehittymään tehtävässä. Työsuhde on määräaikainen 2019 helmikuun loppuun. Työhön valitulla on myös mahdollisuudet pidempään työsuhteeseen. Tarjoamme haastavan työnkuvan suurten teollisuustuotteiden parissa ja mahdollisuuden aloittaa nopealla aikataululla.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa nopeasti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa saat sähköpostitse kim.toivonen@barona.fi.