(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2018

Haemme elintarvikealan asiakkaallemme Juvalle lähettämötyöntekijää.

Olet organisointitaitoinen työntekijä, joka hallitsee järjestelmällisen ja tarkan työskentelytavan myös kiireessä. Tietotekninen dokumentointiosaaminen sekä trukilla ajotaito katsotaan eduksi.

Työt alkavat osa-aikaisena, mutta halukkuuden ja motivaation mukaan työntekijällä on mahdollisuus kasvattaa tunteja nopeastikin. Vuorotyövalmiutta toivotaan.

Hakijalta edellytetään hygieniapassia ja hyvää fyysistä kuntoa.

Työpaikka on savuton. Myöskään tauoilla tupakointi ei ole mahdollista.

Työsuhde-etuna edullinen työpaikkaruokailu.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja hakuun liittyen rekrytointivastaavat Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi tai JOuni Korhonen puh. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.