(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä yövuoroon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Oletko luotettava ja pidätkö itsenäisestä työstä? Viihdytkö yötöissä?

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan varastotyöntekijää yövuoroon. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin lähettämöön liittyviä työtehtäviä kuten kuljetusyksiköiden yhdistelyä, lastausta ja järjestelyä. Myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia. Työvuoro tehdään aina klo 22-06 siten, että työviikko alkaa sunnuntai-iltana ja päättyy perjantai aamuun. Työvuorojen määrä saattaa myös jonkin verran vaihdella viikoittain, mutta pääosin tarjolla on täysiä viikkoja. Tehtävä on aluksi määräaikainen kesäkuun loppuun saakka, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on ennen kaikkea motivoitunut ja tunnollinen työntekijä, joka pitää itsenäisestä työstä sekä osaa toimia oma-aloitteisesti. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista sekä kykyä tehdä fyysistä työtä. Työtä tehdään viileässä tilassa (noin +4 astetta), joten tällaisessa ympäristössä työskentely tulee myös onnistua.

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja koet täyttävästi vaatimamme kriteerit, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.