(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä yövuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Oletko luotettava ja pidätkö itsenäisestä työstä? Oletko päässyt joskus ajamaan vastapainotrukkia?

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan kahta varastotyöntekijää säännölliseen yövuoroon. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin lähettämöön liittyviä työtehtäviä kuten kuljetusyksiköiden yhdistelyä, lastausta ja järjestelyä. Myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia ja toisella haettavista henkilöistä tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin käytöstä. Työvuoro tehdään aina klo 22-06 siten, että työviikko alkaa sunnuntai-iltana ja päättyy perjantai aamuun. Työvuorojen määrä saattaa myös jonkin verran vaihdella viikoittain, mutta pääosin tarjolla on täysiä viikkoja. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on ennen kaikkea motivoitunut ja tunnollinen työntekijä, joka pitää itsenäisestä työstä sekä osaa toimia oma-aloitteisesti. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista sekä kykyä tehdä fyysistä työtä. Työtä tehdään viileässä tilassa (noin +4 astetta), joten tällaisessa ympäristössä työskentely tulee myös onnistua.

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja koet täyttävästi vaatimamme kriteerit, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.