(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä Tuusulaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa varastotöiden parissa? Oletko ahkera ja hyvällä asenteella varustettu? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat hyvin olla etsimämme henkilö.

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan reipasta varastotyöntekijää. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin lähettämöön liittyviä työtehtäviä kuten kuljetusyksiköiden yhdistelyä, lastausta ja järjestelyä. Myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia. Työ tapahtuu arkisin klo 6-22 välillä. Työvuorojen määrä saattaa myös jonkin verran vaihdella viikoittain, mutta pääosin tarjolla on täysiä viikkoja. Tehtävä on aluksi määräaikainen elokuun 2020 loppuun, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on ennen kaikkea motivoitunut ja tunnollinen työntekijä, joka pitää itsenäisestä työstä sekä osaa toimia oma-aloitteisesti. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista sekä kykyä tehdä fyysistä työtä. Työtä tehdään viileässä tilassa (noin +4 astetta), joten tällaisessa ympäristössä työskentely tulee myös onnistua.

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja koet täyttävästi vaatimamme kriteerit, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.