(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä Timpro Oy:lle Lietoon
Timpro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Timpro Oy on Liedon Tuulissuolla toimiva vuonna 1987 perustettu yritys. Valmistamme metallista, puusta ja lasikuidusta tuotteita alihankintana. Olemme myös hyväksytty nestekaasuasennusliike. Valmistamme ammattitaidolla ja monipuolisilla laitteillamme asiakkaan toivomusten mukaisia tuotteita. Teemme tuotteet ideasta valmiiksi kokonaisuuksiksi niin metallista, puusta kuin lasikuidustakin. Tarpeen vaatiessa myös yhdistämme materiaalit saumattomiksi kokonaisuuksiksi. Metallin, puun ja lasikuidun lisäksi kokoamme tuotteisiin esimerkiksi elektroniikkaa ja pneumatiikkaa. Tuotetestauksen hoidamme asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

Etsimme asiakkaallemme, Timpro Oy:lle, nopealla aikataululla lähettämötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan mukavassa työporukassa. Työpaikka sijaitsee Liedon Tuulissuolla.

Työtehtäviisi kuuluu päivittäisestä tavaraliikenteestä vastaaminen vastuullisesti ja laatu huomioon ottaen yhteistyössä asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa. Tehtävässä pärjää perustasoisella tietoteknisellä osaamisella.

Toivomme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työotetta, sekä hieman aiempaa kokemusta lähettämö- tai varastotyöstä. Lisäksi vaatimuksena trukinajotaito ja B-ajokortti, sillä työhön sisältyy myös ajoja pakettiautolla Turun alueella. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2019, sillä aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.