(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä teollisuuteen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Etsitkö pitkäkestoista ja monipuolista työtä logistiikka-alalta? Oletko aikaansaava työntekijä, jolla ei mene sormi suuhun myöskään kiireellisessä tilanteissa?

Mikäli vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus saada pitkäaikainen työpaikka monipuolisissa varastotehtävissä päivävuorossa. Kilpailukykyisellä palkkauksella!

Etsimme Riihimäellä sijaitsevalle kansainväliselle ja alallaan menestyneelle teollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme lähettämötyöntekijää. Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä trukkien ja MS Office -tuotteiden kanssa. Tärkeintä työssä on kuitenkin reipas asenne ja hyvä oppimiskyky, koska perehdytämme työntekijän tehtävään.

Lähettämön työtehtäviin kuuluvat mm. lähetteiden tulostus, lavakirjanpito sekä noutoasiakkaiden palvelu. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat keräilytehtävät, kuormanpurku, hyllytys sekä muut yleiset varastotehtävät.

Hakijoilta vaadimme hyvää paineensietokykyä, tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta lähettämötyöskentelystä, mutta siitä on etua. Vaadimme hakijoiltamme vähintään normaaleja tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on myös eduksi hakiessasi tehtävään (englanti, venäjä).

Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvin työssään pärjäävälle avautuu mahdollisuus vakituiseen työhön määräajan jälkeen.

Aloitus työssä on mahdollisimman pian, joten mikäli olet kiinnostunut tästä paikasta, jätäthän hakemuksesi heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse 043 824 3626 tai sähköpostilla janne.tanhua-tyrkko@barona.fi.