(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme tehdasasiakasyrityksellemme lähettämötyöntekijää logistiikkaosastolle Tampereelle.


Työtehtätäviin tulevat kuulumaan monipuoliset logistiikka-alan tehtävät. Näitä ovat mm. raaka-aine varastolla toimiminen, lopputuotteiden pakkaus ja laittaminen lähetyskuntoon. Myös lähetyslistat ja muut siihen liittyvät tehtävät kuuluvat valittavan henkilön tehtäviin.


Toivomme henkilöiltä aikaisempaa kokemusta logistiikan tehtävistä, erityisesti trukkityöskentelystä tulisi olla kokemusta. Mikäli henkilö on aikaisemmin käyttänyt hieman isompia trukkeja tai työkoneita, katsotaan se eduksi paikkaa täytettäessä. Tehtävään soveltuu niin kokeneemmalle kuin aloittelevalle lähettämötyöntekijälle. Asiakasyrityskemme järjestää kattavan koulutuksen tehtäviin.

Työmäärä tulee vaihtelemaan viikkotasolla. Tällä hetkellä töitä on 3-5 päivää viikossa pääsääntöisesti aamuvuorossa, satunnaisesti myös iltavuorossa. Kyseisellä tehtaalla on myös tuotantotyötä tarjolla eli mikäli valittava henkilö haluaa, pyritään hänelle tarjoamaan vajaana työviikkona tuotannon tehtäviä tehtaan puolelta, jolloin kykenemme tarjoamaan mahdollisesti jopa täyden viikkotyöajan. 

Työ alkaa määräaikaisella työsopimuksella, joka on arviolta syksylle 2019 asti. Henkilöllä myös mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen omille kirjoille. 

Työpaikan sijainti sopii hyvin myös henkilöille, joilla ei ole omaa autoa käytettävissä. Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät. 


Mikäli koet olevasi työntekijä, jota asiakkaamme on etsimässä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.